22 maj 2014

Frasse i Bagarmossen: ”Skaffa dig ett riktigt jobb Söder!”

INSÄNDARE.

Den frispråkige Frasse i Bagarmossen har skickat oss en insändare igen. Denna gång sågar han de SD-politiker som tycker att hat- och rasistsajten Avpixlat är bra jäms med fotknölarna. Frasse anser också att SD kör med falsk marknadsföring och att Björn Söder borde skaffa sig ett riktigt jobb. Avslutningsvis så tycker Frasse att man bör överösta Åkessons tal på lördag i Stockholm med sång.


Tjabba tjena hallå! Frasse i Bagarmossen här igen. Ja, ja… behöver väl inte snacka igen om att det var jag som gick från SD till Arne Anka partiet. Alla som följt mina insändare till Slutpixlat vet ju att så är det bara. Å inte fan tänker jag traska tillbaks till dödskallepartiet SD igen. Man gör ju inte om samma misstag två gånger.

Eller som morsan alltid säger: ”Misstag gör man bara en gång. Gör man samma misstag två gånger, ja då är man antingen en idiot eller en Sverigedemokrat! Fast det är ju egentligen samma sak!”

Klok morsa man har.

Har ni hört det senaste? Om ni inte har det så kommer jag Frasse att berätta det för er. Och har ni redan hört det kommer jag Frasse att ändå att berätta det för er.

För det är så jävla roligt att när jag berättade det för morsan så garvade hon så att liktornsplåtrena lossnade.

Jo ledaren för Sveriges största hat o rasistparti, Jimmie Åkesson, snubben som tycker att det är i Avpixlat man kan läsa sanningarna, vill nu sträcka ut en näve till andra politiska partier för att motverka hat!?

Jamen för helvete! Nu ligger ju till och med Pinocchio i lä! Fan, tror Åkesson att hela svenska folket är lika dumma i kolat som han själv?

Ännu dummare än dumt blir det när Åkertottens partipolare i Södertälje, Tommy Hansson tycker att Avpixlat är en utmärkt och informativ sajt??

Fan… har alla propparna gått i skåpet på dessa Sverigedemokrater? Å andra sidan så var det inte säkert att de hade propparna insatta från första början. Förklarar ju en hel del om man så säger.

Säger som morsan alltid gör, ”Hittar du inte en propp, så sätt inte i någon då!”

Klok morsa man har. Å skulle jag hitta en propp så inte fan kommer jag att sätta in den i proppskåpet på en Sverigedemokrat.  Risken för total kortslutning är ju uppenbar om man så säger.

Sen har visst Sverigedemokraterna totalblåst sina egna supatisörer, förlåt… sympatisörer.

I sitt principprogram om rasismen fördelar och i sina valutskick som Sverigedemokraterna besudlade våra brevlådor med nu senast så kunde man se bilder på glada leende svenska kossor och lekande blonda o blåögda barn på äktsvenska ängar, blonda kvinnliga läkare, svenskt hårt arbetande stålverksarbetare och ett ungt svenskt par springandes hand i hand i vattnet vid någon av våra svenska vackra kuster. 

Öh… Det var bara ett litet problem med de bilderna. Inte en enda bild är på någon svensk, eller ens tagna i Sverige. Ja men vad fan, inte ens kossorna är svenska? De är från Östeuropa!?

Alltså, hade jag varit Sverigedemokrat så hade jag anmält mitt eget parti för falsk marknadsföring!

Kan man inte åtminstone av ett parti som säger sig älska Sverige över allt annat förvänta sig bättre?  Hur var det med det där om att slå vakt om nationalism och ”svensk identitet”?

Vi har väl för fasen kossor barn och ängar i det här landet också. Det är ju bara att ta med sig Instamatican ut och plåta!

Men nä… det duger tydligen inte för Sverigedemokraterna längre. Man skulle ju nästan kunna säga att de uppträder Svenskfientligt. Kossor från Östeuropa?? Vad är det för fel med svenska fjällkor?
                                                                                                                                                  

En annan grej som hänt idag, eller om det var igår? Skit samma, det har hänt i alla fall. Den Sverigedemokratiske blazerschejken Söder har visst varit i Borås. Ja inte för att shoppa kläder på Halléns eller ens besöka sina kusiner på Borås djurpark. Nä… han stod på torget i Borås och glodde på en massa ryggar? Hur roligt är det? Nä skaffa dig ett riktigt jobb Söder så slipper du ägna livet åt att titta på en massa ryggar. Ja åtminstone fram till valet i höst, förhoppningsvis. Hoppas nog vi alla egentligen.  Sen kan du enbart rikta in dig på att titta på en rygg Söder. Framförvarande kis rygg i arbetslöshetskön.

 



Nähä… det var allt från mig, Frasse I Bagarmossen. Nu måste jag förbereda mig inför lördag. Ska då in till stan och visa min breda ryggtavla för Åkesson på Norrmalmstorg.  Morsan ska med också. Får bara se till att hon lämnar knogjärnet, knölpåken och de ruttna äggen på hatthyllan innan vi åker in till stan. Hon har nämligen lite svårt för det här med fascister, nazister och annat löst klientel som erkänner sig till rasismen. Vem har inte det förresten? Har förklarat för henne att en protest med vända ryggar mot Åkesson är den bästa lösningen. Våld löser inga problem. Kan nog ändå inte hindra henne från att sjunga ”We Shall Overcome” eller att använda sin nyinköpta vårkappa där hon på ryggen dagen till ära broderat in ”The finger” med den tillhörande texten, ”Up Yours!”

Om man får tro vad tidningarna skriver så kommer det över femtusen motdemonstranter till Åkessons rasistseans på Norrmalmstorg. Tänk om alla där började sjunga ”We Shall Overcome” när Åkesson började tala strunt. Fan vad häftigt det hade varit! Drygt femtusen ryggar vända mot Åkesson och ekot mellan stenkåkarna av dånande sång som överröstade honom.



Det hade jag verkligen kallat en manifestation mot rasism utav bara helvete! Å polisen hade inte kunnat göra ett skit. För ens så länge är det väl inte förbjudet att sjunga en fredlig protestsång på en offentlig plats.

Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen, Syns på lördag alla goa o glada antirasister.
Bajen for ever!