4 juni 2013

Invandrare får skulden för sviktande turism!?




Den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten Avpixlat försöker i vanlig ordning ge invandrarna skulden för allt.

Nu har det till och med gått så långt att man ger invandrarna skulden för en sviktande turism.

I en insändare med rubriken Var är turisterna? försöker signaturen Stefan K ge någon form av hemsnickrad förklaring till varför just det är invandrarnas fel att turistnäringen i Sverige sviktar.

Och vad kommer han på då? Jo det är migrationsverkets fel alltihop!?

”Ska man leta efter orsaker kan man finna ett antal.

Vi vet att Migrationsverket i sin desperata jakt på bostäder åt asylsökande och flyktingar, köper upp nästan allt de kommer åt. Här finner vi campingar, hotell, vandrarhem, stugbyar och andra övernattningsställen som turister brukar nyttja.”

Aha… Migrationsverket snor nu alltså turisternas ställen att bo på!? Är det så det ligger till. Tänka sig vad hemskt.

Ja man blir aldrig förvånad hur påfundiga rasisterna är i att hitta nya anledningar till att spy ut sitt hat mot invandrare.

Och som om detta inte detta vore nog, så passar samtidigt denne Stefan K på att ge mångkulturen en känga.

”Vi har också fått oss till del, att det mångkulturella Sverige allt oftare inkluderar kulturuppvisningar från andra länder. Bl.a. fick vi veta att midsommarfirandet på Skansen 2011 gick i arabiska tecken, där musik, sång och dans från arabiska länder visades upp för medborgare och turister. Samma år firade Stockholms stadsmuseum den svenska nationaldagen med en somalisk afton, där man också bjöd på mat, sång och dans från fjärran land. Är detta vad utländska turister förväntar sig på sin semesterresa till Sverige? Reser ni till Thailand för att ta del av kulturyttringar från Marocko eller Chile?

Frågan är ändå om inte Sveriges negativa bild utomlands är det verkliga skälet till den minskade turismen?”

Uppenbart är att signaturen Stefan K inte har mycket till över för mångkulturen. Och att visa upp denna mångkultur för turister är tydligen enligt Stefan K hämmande för Svensk turist näring.

Förmodar att Stefan K likt Sverigedemokraterna vill se ett starkt tillrättalagt svenskt midsommarfirande/nationaldag i bästa Nord Korea koreografi där Åkesson och hans entourage kan svansa omkring. Och naturligtvis är där inga invandrare tillåtna att delta. Då blir det ju för mångkulturellt. Hujeda mig!?

Slutpixlat konstaterar att i hat och rasistsajten Avpixlat är uppfinningsrikedomen stor när det gäller att smutskasta invandrare. Och att sen dess nestor, Mats Dagerlind fantiserar ihop otroliga historier gör ju inte saken bättre.
  
Kan vi kalla det rasistisk komik på hög nivå? Nej, låg nivå skall det naturligtvis vara.
”Var är turisterna?” Frågan som borde ställas istället är, Var är rasisterna?”  Hos Sverigedemokraterna, Avpixlat och DI såklart!

Raffina Wall för Slutpixlat.